Tilbake til startsiden

Adressen er Langvari 8−10−12. (Gårdsnr. 93, Bruksnr. 189)

Belset omsorgsbolig ble stiftet i 1988.

Belset omsorgsbolig består (2022) av 42 leiligheter på ca. 40 kvadratmeter bruksareal for enslige og 4 leiligheter på ca. 49 kvadratmeter for par. Leilighetene er fordelt på to etasjer i Langavri 8 og tre etasjer i Langvari 12. Det er plass til 10 beboere i hver etasje. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som livsløpsbolig. 

Alle leiligheter består av entré, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en veranda med plass til et lite bord og stol. Det er mulig å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage.

Hjemmesykepleie og hjemmehjelp tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis ut fra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

På Belset omsorgsbolig er det et brukerråd som består av beboere sammen med avdelingsleder og en representant fra personalet.


Kilde:

Bærum kommune

gulesider.no

Se også detaljkart
Belset omsorgsbolig 2020. Sett fra nordøst. Foto: Knut Erik Skarning

Belset omsorgsbolig